(6-8 pers. som selvstændigt måltid)

4 æggehvider piskes godt stive
1 dl fløde piskes til blødt skum
4 æggeblommer røres med
1 tsk paprika
1 ½ tsk salt
½ tsk peber
500 gr rå Vildmose Kartofler vaskes og rives groft – presses fri for væde
Det hele blandes forsigtigt sammen – hviderne til sidst
Bredes ud på bagepapir i bradepanden og bages ved 200 gr. ca. 10-12 min.
Afkøles med bagepapir på bagerist.

Fyld:

400 gr flødeost neutral ( ikke light)
Saft af 1 lime
1 tsk salt
1 tsk paprika
1 bdt. frisk dild hakkes
½ fintrevet løg
Dette røres godt sammen til massen er jævn
200 gr rejer
2 røde peber i små tern

Vendes i massen til sidst og det bredes ud over den afkølede pandekage minus den yderste kant på ca. 3 cm. Derefter rulles pandekagen fast sammen på den lange led og pakkes fast ind i bagepapiret og lægges i køleskabet min. 2 timer.
Ved anretning skæres i 1 cm tykke skiver, som anrettes på lidt babyleaves og pyntes med cherrytomater, limeskiver, dild og evt. lidt sort kaviar.
Serveres med grov flutes.

God som frokostret – kan også bruges til forret, men del da pandekagen på tværs og rul disse på den lange led. Herved fås en tyndere roulade, som kan skæres i skrå stykker og kan anrettes stående som små tårne.

Variation: rejer og rød peber kan erstattes af nogle skiver røget laks og et glas caviar eller frisk stenbiderrogn.