Hvem er vi?

Vi har boet og dyrket kartofler på Stormgård siden 1983. Der er 4 faste medarbejdere på ejendommen, hvor vi dyrker ca. 75 ha med kartofler.

På Stormgård gør vi meget ud af, at vi kan levere både brune, pille, skrælle og bagekartofler fra dag til dag til vores kunder, både i større og mindre portioner. F.eks. leverer vi kartoflerne i 12,5 kg flamingokasser lige klar til at sætte ind i butikken, 15 kg papirsække til brug ved løssalg og 1000 kg big bags, som kunden selv kan pakke i mindre pakninger på eget pakkeri.

Vi kører løbende forsøg med nye sorter i samarbejde med AKV Langholt for hele tiden at kunne levere den bedst tænkelige kvalitet og smag på vore Vildmose Kartofler. Således blev vi i juni 2006 kvalitetscertificeret under den internationale GlobalG.A.P. ordning, således vi har styr på miljø og kvalitet hele vejen fra jord til bord for vores kartofler. Det betyder fuld sporbarhed fra jord til bord og er en ekstra sikkerhed for forbrugeren.

Marianne og Aage har 3 voksne børn – 1 pige og 2 drenge, som begge er uddannet rustfaste klejnsmede og en datter, der er uddannet finans økonom. Den yngste søn Lasse er i gang med landmandsuddannelsen og uddanner sig til agrarøkonom for på sigt at indgå i ejerskabet omkring produktionen af Vildmose Kartofler her på Stormgaard.

På Stormgård sætter vi den ekstra gode kvalitet og den fine smag i højsædet, så du som forbruger er sikker på en unik smagsoplevelse – HVER GANG!